dilluns, 25 de març del 2024

Cursos de formació a Santa Coloma de Gramenet, The Corner

Si busques una academia de cursos de formació a Santa Coloma de Gramenet, vine a The Corner, som el company de viatge ideat en el teu desenvolupament professional?

Amb més de tres dècades d'experiència, ens hem consolidat com a centre de formació de referència, especialitzat en impulsar la carrera professional del nostre alumnat.

Oferim un servei integral de millora professional, des d'una àmplia gamma deformacions subvencionades (gratuïtes per a l'alumnat), cursos ocupacionals per a persones en situació de desocupació fins a formació contínua per a professionals en actiu, en diverses àrees com: Administració, Comerç i Màrqueting, Informàtica, Anglès i molt més. També som escola d'idiomes i acollim estudiants de tots els nivells a partir dels 3 anys. El nostre equip docent aconsegueix captivar l'alumnat des del primer moment fomentant l'aprenentatge de la llengua a través de metodologies dinàmiques i participatives per garantir la seva motivació. Som centre preparador i examinador de Cambridge.

La nostra missió és acompanyar i orientar l'alumnat en el seu camí professional, des de la formació fins a la inserció laboral, a través del nostre programa d'orientació i la nostra borsa de treball.

A la nostra academia especialitzada en cursos de formació a Santa Coloma de Gramenet, The Corner, no només proporcionem formacions subvencionades de qualitat i una orientació professional personalitzada per a estudiants, sinó que també dissenyem programes formatius específics per a empreses, adaptant-nos a les seves necessitats i objectius. Com a entitat organitzadora, facilitem la gestió de ta formació bonificada. La nostra visió global de l'educació i el desenvolupament professional ens permet oferir itineraris formatius d'impacte per potenciar el talent dels equips i la competitivitat de les empreses.

No ho dubtis... The Corner som el soci ideat per aI teu èxit professional i empresariat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada