dilluns, 8 d’abril del 2024

Aluminis a Santa Coloma de Gramenet, Kialum Grupo Almansa

Si busques una empresa especialitzada en aluminis a Santa Coloma de Gramenet, vine a Kialum Grupo Almansa, amb més de 40 anys d'experiència en la fabricació i instal·lació de fusteria d'alumini per a obra nova i reforma, abans com Grup Almansa i ara com KIALUM.

Portem a terme projectes per a obra pública, residencial i hotels. Treballem directament amb particulars i també per a estudis d'arquitectura i d'interiorisme.

El nostre catàleg de serveis no només es limita a la fabricació i instal·lació de finestres i portes d'alumini i altres productes per a obra residencial, sinó que a més, comptem amb una oficina tècnica per al desenvolupament de projectes d'instal·lació de murs cortina a façanes d'edificis.

A la nostra empresa d'aluminis a Santa Coloma de Gramenet, Kialum Grupo Almansa, portem a terme projectes de diferent envergadura per a diferents sectors, disposem de personal especialitzat per a cada un d'ells.Obra Pública: Disposem d'un equip tècnic especialitzat amb una gran experiència en obra pública. Treballem per a ajuntaments, escoles, centres esportius.
Residencial: Assessorem els nostres clients sobre el treball o projecte a realitzar. Aportem la nostra experiència de més de 40 anys en la fabricació i instal·lació de portes i finestres d'alumini i PVC, per a obra nova i reforma.
Arquitectes i Interioristes: Disposem d'un departament especialitzat per a l'atenció a professionals on assessorem sobre les millors opcions per als seus projectes.
Hotels: Des de kialum donem resposta a les necessitats constructives de cada projecte. Realitzem reformes i rehabilitacions d'establiments hotelers.
Façanes: Disposem d'oficina tècnica per donar solució a façanes de mur cortina de vidre i de panell compòsit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada