dimarts, 9 d’abril del 2024

Reparació d'electrodomèstics a Santa Coloma de Gramenet, Thecgonal Serveis S.L

Si busques una empresa especialitzada en la reparació d'electrodomèstics a Santa Coloma de Gramenet, vine a Thecgonal Serveis S.L. tenim una trajectòria de més de 40 anys comptant amb la confiança dels nostres clients.

Som un comerç de venda en tota mena de recanvis del sector, a més d'oferir un servei de reparació de petit i gran electrodomèstic.

A la nostra empresa de reparació d'electrodomèstics a Santa Coloma de Gramenet, Thecgonal Serveis S.L., som una empresa d'instal·lació i manteniment en aire condicionat, calefacció, equipament elèctric, aigua i gas, en comerços, oficines i particulars, amb les millors garanties.

Instal·ladors amb certificació autoritzada: comptem amb els carnets professionals en vigor: Aigua, Gas, Calefacció i ACS, Electricitat i Climatització. Fem una aposta ferma per la formació contínua del nostre grup humà.

Estem en condicions d'oferir un servei de garantia al client, amb la màxima qualitat i eficàcia, desenvolupant el treball amb rigor i serietat, i sustentant-lo sobre un tracte personalitzat i fluid.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada