dimarts, 16 de gener del 2018

Creucolor, drogueria i ferreteria de Sabadell

Si vols el consell d'un especialiste en pintura o paper pintat, vine a Creucolor, drogueria i ferreteria de Sabadell, des de 1970 donem assessorament personal sobre decoració, manteniment i conservació de la llar.
Estem especialitzats en pintura, papers pintats i decoració: esmalts sintètics i a l'aigua, pintures plàstiques i ecològiques, antigoteres, antitaques, humitat i condensació; preparacions i acabats especials per a ferro, fusta i parets en exterior i interior; vernissos, lasures i olis, així com fons i protectors de la humitat, corcs, tèrmits i insectes que ataquen la fusta.
A drogueria i ferreteria de Sabadell, Creucolor, destaquem la nostra màquina tintomètrica per a la realització de colors. Brotxes i accessoris per pintar.
Llautó i coure, descàrregues, sifons i accessoris de bany i cuina. Endolls, bombetes, complements de televisió i telefonia, fusibles, mecanismes elèctrics, etc.
Neteja de sòls, marbre, metalls, teixits i la llar en general. Productes químics.
Pintures Lepanto, Bruguer, Xylazel, Oxirite, Louis XIII, Avel, Nuncas, Iberia, ElectroDH, Rulo, Rasch, Ventura, FDCmurales.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada