dijous, 26 de setembre del 2019

Psicologia, psicoteràpia, Lloret, MIQUEL BOSCH

Psicologia, psicoteràpia, Lloret, MIQUEL BOSCH, especialitzats en el treball en l'àmbit de la Psicologia Clínica i de la Psicologia de la Salut (EuroPsy), Psicòleg Especialista en Psicoteràpia (EFPA), col·legiat en el COPC nº 2044.
Psicologia, psicoteràpia, Lloret, MIQUEL BOSCH, la seva formació i dedicació, per tant, han estat i està en el sector de la Psicologia Clínica, en la que ofereix els seus serveis a Lloret de Mar i Blanes.
Professional amb més de 25 anys d'experiència en el camp de la Salut Mental. Especialitzat en el diagnòstic i tractament dels trastorns de la infància, l'adolescència i de l'edat adulta.
En el nostre bufet de psicologia, psicoteràpia, Lloret, MIQUEL BOSCH, destaquem l'atenció en l'àmbit de la Psicologia Clínica i de la Psicologia de la Salut, majoritàriament en els tractaments en Psicoteràpia.
Diagnosticant, tractant, i/o orientant en trastorns:
-Per ansietat
-Per depressió
-Adaptatius
-De la personalitat
-Sexuals
-De comportament
-De conducta alimentaria
-Psicosomàtics
-O altres situacions que comporten patiment
Avui una part important de l'activitat es centra en l'entorn de les malalties orgàniques, tant des del suport com en el tractament de la part i/o component psicològic d'elles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada