dimecres, 6 de novembre del 2019

Advocats a Molins de Rei, Bufete Lorente

Si tens cap dubte legal i et vosl assessorar amb un advocats a Molins de Rei, vine al nostre Bufete Lorente, és un despatx que dona els seus serveis jurídics especialitzat en:
Dret Civil: Família, Separacions, Contractes, Arrendaments, Clàusules sòl i Reclamacions despeses hipotecàries.
Dret de l'Assegurança: Assessorament i reclamacions per incompliments contractuals derivats de pòlisses d'assegurança, Transports Terrestres i Marítim.
Reclamació d'indemnitzacions per Responsabilitat Civil en tots els seus vessants Penal, Civil i Laboral.
Reclamació d'indemnitzacions per fets derivats de la circulació.
Mantenim col·laboracions externes en altres àmbits del dret pel qual podem oferir-los un assessorament jurídic integral, i així mateix col·laboracions amb despatxos estrangers, per a garantir la solució del conflicte, quan la reclamació ha d'efectuar-se a un no nacional.
El nostre bufete especialitzat d'advocats a Molins de Rei, Bufete Lorente, la nostra àmplia experiència de més de 30 anys, de despatx independent amb vocació de servei als interessos que encomanen els nostres clients. Atenció directa, personalitzada. Valoració prèvia de l'assumpte en funció de les característiques i informació rigorosa de la viabilitat, mai dos casos són iguals.
Comptem amb els millors col·laboradors, metges, enginyers, arquitectes, economistes....etc., per a presentar les pericials que permetin una solució ràpida i satisfactòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada