dilluns, 3 de febrer del 2020

Nova llar d'infants a Badalona, Valonsadero

En la nostra llar d'infants a Badalona, Valonsadero, som una llar d’infants que va obrir les seves portes el 1975. L’objectiu principal de tot l’equip d’educadors/es és que els nostres petits alumnes se sentin a gust, estimats i feliços a la llar. Per aconseguir-ho els tractem sempre amb respecte, amor i alegria, potenciant la seva llibertat i a la mateixa vegada, posant uns límits bàsics però necessaris per al seu bon desenvolupament i la convivència amb els altres.
En la nostra llar d'infants a Badalona, Valonsadero, pensem que la vida quotidiana i el joc són la base de la nostra pràctica educativa. Fomentem l’autonomia personal gràcies a les rutines i hàbits diaris fent-los cada vegada més conscients, actius i participatius en aquests processos d’aprenentatge. Paral·lelament, oferim propostes de joc lliures, variades i estèticament belles per tal que cada infant triï allò que vol fer.
En la nostra llar d'infants a Badalona, Valonsadero, destaquem els següents serveis:
Propostes variades: psicomotrius, musicals, artístiques, d’experimentació, científiques – matemàtiques, d’expressió corporal i verbal, de joc simbòlic i heurístic...
Sortides periòdiques: Ca l’Arnús, platja, biblioteca...
Llar oberta a les famílies
Sessions familiars: xerrades, conta - contes, tallers...
Llar oberta a l’entorn
Cuina pròpia i casolana
Formació permanent de l’equip humà
Millora constant dels espais i els materials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada