dilluns, 3 de febrer de 2020

Període de matriculació a la llar d'infants a Badalona, Valonsadero

Aquest més de febrer s'obre la matricula a llar d'infants a Badalona, Valonsadero, el període de matriculació és fins a cobrir les places disponibles. Si ens voleu conèixer i veure la nostra escola, podeu enviar-nos un correu amb el vostre telèfon i ens posarem en contacte per fer una visita i explicar-vos el nostre projecte educatiu.
Llar d'infants a Badalona, Valonsadero, Valonsadero, som una llar d’infants que va obrir les seves portes el 1975. L’objectiu principal de tot l’equip d’educadors/es és que els nostres petits alumnes se sentin a gust, estimats i feliços a la llar. Per aconseguir-ho els tractem sempre amb respecte, amor i alegria, potenciant la seva llibertat i a la mateixa vegada, posant uns límits bàsics però necessaris per al seu bon desenvolupament i la convivència amb els altres.
En la nostra llar d'infants a Badalona, Valonsadero, pensem que la vida quotidiana i el joc són la base de la nostra pràctica educativa. Fomentem l’autonomia personal gràcies a les rutines i hàbits diaris fent-los cada vegada més conscients, actius i participatius en aquests processos d’aprenentatge. Paral·lelament, oferim propostes de joc lliures, variades i estèticament belles per tal que cada infant triï allò que vol fer.
El període de matriculació a la llar d'infants a Badalona, Valonsadero s'obre el mes de febrer fins que es completen les places en els diferents grups.
En la nostra llar d'infants a Badalona desquem pels següents serveis:
  1. Propostes variades: psicomotrius, musicals, artístiques, d’experimentació, científiques – matemàtiques, d’expressió corporal i verbal, de joc simbòlic i heurístic...
  2. Sortides periòdiques: Ca l’Arnús, platja, biblioteca...
  3. Llar oberta a les famílies
  4. Sessions familiars: xerrades, conta - contes, tallers...
  5. Llar oberta a l’entorn
  6. Cuina pròpia i casolana
  7. Formació permanent de l’equip humà
  8. Millora constant dels espais i els materials

Cap comentari:

Publica un comentari