dimecres, 7 d’abril del 2021

Si busques una immobiliària a Gavà de confiança, vine a Grocasa

Si busques una immobiliària a Gavà professional i de confiança, vine a Grocasa Gavà és una agència immobiliària constituïda per un grup professional jove i dinàmic amb el fi d'ajuda als veïns a complir el seu somni de vendre o bé comprar la seva vivenda.

En la nostra immobiliaria a Gavà, Grocasa Gavà destaquem pel el tracte humà, proper i proporciona un servei transparent.

Grocasa és una xarxa Immobiliària amb oficines en el Baix Llobregat i el Barcelonès. Especialistes en els nostres barris, carrer a carrer.

Com el nostre client, podràs beneficiar-te de tots els serveis que oferim les empreses del grup; Dpt. financer : T'assistiran i acompanyaràn perquè puguis trobar la tela financiació fins el 100%.

 Dpt. de lloguer Garantit: El nostre dpt. de lloguers el qual garanteix el pagament las nostres propietaris el dia 3 de cada mes, a més d'oferir la resta de serveis de lloguer. GroHabitat i Grocasa Obra Nova: Promocions exclusives i d'obra nova al teu abast. Mao Construccions: Equips de reforma per donar-te una nova vida al teu nou immoble.

Consulta les nostres ressenyes de Google My Business.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada