dimarts, 31 de gener del 2023

Coach i Terapeuta a Igualada, Coach Manu López

Si busques un Coach i Terapeuta a Igualada, Coach Manu López, ajudo a tota mena de persones, relacions i equips en el descobriment del seu potencial, acompanyant en un procés transformador cap a l'objectiu marcat, creant consciència d'allò que no som capaces de veure en primera instància.

Un procés de creixement i evolució per a ser conscient de qui ets i qui vols ser, treballant en la profunditat d'allò que no ens deixa avançar, aportant eines que ajudin a la sostenibilitat en el temps.

A nivell de relacions, acompanyo processos de descobriment que està passant en la relació, creant un tipus de comunicació més efectiu i una escolta activa sobre allò que no s'està verbalitzant. Ajudant a les persones de la relació, aprendre de la relació en si mateixa.

En la teràpia en conductes addictives, donem un nou enfocament al procés de rehabilitació, fent un salt de qualitat al pacient en recuperació, ja que, el treball és des de la totalitat de la persona, fent canvis significatius no sols en el comportament del pacient, sinó en la seva visió sobre l'addicció i de si mateix. Aportant eines per a la rehabilitació i per al manteniment de la malaltia, ja sigui a la persona afectada com als seus familiars.

AL nostre despatx especialitzat en Coach i Terapeuta a Igualada, Coach Manu López, oferim als nostres usuaris els següents serveis:
  • Expert en Coaching Integral
  • Especialista en Coaching Relacional Individual
  • Especialista en Coaching Sistèmic Relacional
  • Terapeuta Especialitzat en conductes addictives.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada