dilluns, 30 de gener del 2023

Interiorisme a Igualada, Lluís Soriano Disseny d'Interiors

Si busques un despatx especialitzat en interiorisme a Igualada, Lluís Soriano Disseny d'Interiors, soc un professional interiorista titulat, que treballa sobre l'àmbit de projectes d'arquitectura, enginyeria, disseny d'interiors comercials i particulars i disseny de mobiliari així com en la gestió i la direcció d'obres dels mateixos.

Com a professional de la imatge, la pràctica al llarg dels anys m'ha demostrat que l'espai i allò que conté han d'estar relacionats íntimament i tot això ha de ser un reflex clar i coherent de l'objectiu final que volem aconseguir.

Al nostre despatx d'interiorisme a Igualada, Lluís Soriano Disseny d'Interiors, sabem que no hi ha projectes petits. Oferim, a part d'una professionalitat comprovada, un tracte personalitzat i cordial perquè creiem que el disseny pot estar a l'abast de tothom, com un factor de competitivitat i innovació

Més de 30 anys ens avalen, disposem d'una gran experiència en serveis tècnics d'arquitectura i enginyeria, projectes i execució d'interiorisme comercial, oficines, residencial i hoteler i quan el projecte ho requereix, col·laborem amb tècnics qualificats per la seva perfecta elaboració i seguiment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada