divendres, 2 de juny del 2023

Pilates, Rolfing® i Somatic Experiencing® a Sant Cugat del Vallès, L'atelier Espai Cos i Ment

Si busques un centre especialitzat en Pilates, Rolfing® i Somatic Experiencing® a Sant Cugat del Vallès, Vine a L'atelier Espai Cos i Ment, som terapeutes i educadors corporals, especialitzats en el desenvolupament i la salut de les persones, portant-les cap a una autonomia postural i un equilibri psico-corporal.

Això implica:

•una bona organització postural en relació amb les forces de la gravetat,

•una coordinació harmoniosa dels nostres moviments en la vida quotidiana,

•un sistema nerviós capaç de gestionar les tensions i l'estrès.

Aquests 3 eixos de treball es troben en els nostres 3 enfocaments:

•Rolfing®i Rolfing Movement®,

•Pilates Studio®

•Somatic Experiencing®.

Al nostre centre de Pilates, Rolfing® i Somatic Experiencing® a Sant Cugat del Vallès, L'atelier Espai Cos i Ment, oferim els següents serveis:

Mètode Rolfing® i Rolfing Movement® : Què són?

Rolfing® És una tècnica de reestructuració i educació postural que busca una millor alineació corporal en acord amb les forces de la gravetat.

Estar en l'alineació idònia influeix profundament el nostre estat d'ànim, creant una sensació de suport i seguretat que augmenta el nostre poder d'acció i de ser. Això s'aconsegueix realitzant manipulacions molt precises en la xarxa fascial (és a dir, el teixit connectiu format per lligaments, tendons, membranes, organitzat en una mateixa xarxa) combinat amb moviments de coordinació per part del client (Rolfing Movement®).

Mètode Pilates: Què és?

Pilates consisteix a educar la musculatura postural per a empoderar tots els nostres moviments, des de la respiració fins a la motricitat general. Quan això ocorre, el moviment és potent, harmoniós i saludable.

Per a contestar a aquest propòsit, el mètode requereix de 3 característiques:

•Una atenció particular.

•Un material molt específic al mètode.

•La formació i l'experiència del professional.

Per això impartim classes individuals o en grups de màxim 5 persones en un estudi completament equipat.

Mètode Somatic Experiencing®: Què és?

Somatic Experiencing® és una eina eficaç per a ajudar-te a resoldre tots aquells símptomes de trauma que hagis pogut sofrir al llarg de la teva vida. Et guiem a través de la sensació sentida, deixarem que el cos expressi tot allò que en el seu moment va ser incapaç d'acabar, possiblement perquè l'esdeveniment va ser massa impactant, massa intens i segurament va ocórrer en un espai de temps massa curt per a poder acollir-lo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada