dimarts, 26 de març del 2024

Joieria a Santa Coloma de Gramenet, Isabel Muñoz

Si vols fer una regal especial i busques una joieria a Santa Coloma de Gramenet, vine a Isabel Muñoz Joieres, és la fundadora que dóna nom a la signatura, després de les seves més de 35 anys en el món de la joieria ha aconseguit captivar una dona que cerca la joia senzilla i practica, però que no renuncia a la feminitat i l'elegància. Les seves col·leccions suaus i minimalistes es distingeixen per la màxima cura amb què han estat elaborades, disseny, materials, processos i acabats.

En l'actualitat l'empresa es dedica a la fabricació i distribució d'articles de joieria, els homes i dones que treballen per a la signatura, fan que aquesta s'hagi guanyat el reconeixement dins del sector. Pel que fa a l'organització interna, l'empresa compta amb cinc departaments diferenciats: Disseny 3d, fabricació, distribució, administració i venda al detall.

Comptem amb tres establiments, on trobés la distribució de les últimes marques de moda en joieria i rellotgeria. El compromís i el treball apassionat d'aquest equip de persones està fent que aquesta forma d'entendre la joieria sigui cada vegada més coneguda en l'àmbit nacional i internacional. Isabel es mostra optimista quan projecta la seva particular manera de veure el futur, "darrere dels grans somnis hi ha grans persones, afortunadament comptem amb dues".

A la nostra joieria a Santa Coloma de Gramenet, Isabel muñoz, posa al seu servei un equip de professionals amb formació i titulació en disseny: 3d, joieria, gravats a mà, encastat de pedres i acabats.

Ens cosideramos mes que una joieria convencional ja que comptem amb el servei del nostre propi taller el qual ens proporciona a temps real una resposta ràpida i professional a qualsevol requeriment sigui el que sigui.

El nostre taller que se situa en la ciutat de santa coloma de gramanet es divideix en dos àmbits:

Nova creació i 3D: Dissenyem tot tipus de joieria per a la nostra signatura i per encàrrec. Seguim i vam crear les tendecias de moda més avantguardistes del mercat aportant a les nostres col·leccions al caprici autèntic de la innovació i creativitat, fins a aconseguir seduir l'exigència del nostre estàndard de qualitat. El sistema en 3 dimensions ens permet mostrar-li digitalment el projecte o modificar-lo abans que aquest sigui tangible físicament.

Reparació i Producció: Reparem tot tipus de joies, or, plata fins i tot altres materials com el acero.transformamos les seves velles joies respectant la seva identidad.Nuestra llarga experiència adquirida li guiés per restaurar, transformar o reparar les seves joies per modestes que aquestes sean.sabemos de la valor sentimental que pot arribar a assolir per a vostè.Per això combinem les nostres tècniques més artesanals amb les mes innovadores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada